مبلغ بیمه آزاد برای خانم 42 ساله چقدر است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خانمی هستم ۴۲ساله، اگه بخوام خودم رو بیمه ی آزاد بکنم ماهانه چقدر باید پرداخت کنم؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام شما از قبل سابقه پرداخت بیمه هم دارید؟ اگر هیچی نداشته باشید، از حداقل تا حداکثر تعیین میشود.

"حداقل دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۱ به مدت یک ماه (۳۱ یا۳۰ روزه) * نرخ انتخابی سهم بیمه شده =میزان مبلغ پرداختی بیمه زنان خانه (حق بیمه) برای یک ماه

البته زنان خانه دار می‌توانند با پرداخت حق بیمه حداقل ۳۱۸ هزار تومان از مزایای بازنشستگی در آخر استفاده کنند. (این مبلغ به روز خواهد شد.)"

البته در سایت بیمه دات کام مقاله بیمه زنان خانه دار، کامل توضیح داده شده و می تونید سوالتونو بپرسید تا کارشناسش پاسخ بده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جوادی

profile
up
down

با سلام و ادب.نرخ اعلام شده در سال 1401: با نرخ 12 درصد518/289 تومان با نرخ 14 درصد604/670 تومانبا نرخ 18 درصد777/433 تومان