مبلغ مستمری از کارافتادگی کامل چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط چراغعلی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

با سلام میخواستم بدونم مقدار حقوق مستمری از کار افتادگی چطوری محاسبه میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر، در صورتی که فردی با رای کمیسیون پزشکی 66% یا بیشتر ( یعنی معادل دو سوم) توان کاری خود را از دست داده باشد، میتواند مستمری از کار افتادگی کامل را دریافت کند.

مقدار این مستمری یک سی ام متوسط حقوق ماهانه ضرب در سال هایی است که او حق بیمه پرداخت کرده است. این مبلغ نباید از 100% متوسط حقوق ماهیانه فرد بیشتر باشد و یا از 50% حقوق ماهیانه اش کمتر باشد.

توجه کنید که اگر شخص، فرد یا افرادی را تحت تکلف داشته باشد و مستمری از کار افتادگی اش از 60% حقوق متوسط او کمتر باشد، به منظور کمک به او میزان 10% به مستمری اش اضافه میشود (مجموع آن نباید از 60% حقوق متوسط کم تر باشد)

مثال: اگر یک سی ام متوسط حقوق ماهانه یک کارمند 40 هزارتومان است و 10 سال سابقه بیمه دارد، مستمری از کار افتادگی او 400 هزارتومان است.