محاسبه دیرکرد حق بیمه رانندگان تامین اجتماعی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط شمسایی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز

بنده بیمه ماه گذشته رو به علت قطعی سیستم، با یک روز تاخیر پرداخت کردم. الان دیدم که برای من جریمه در نظر گرفتن؟ آیا این کار قانونی است؟ چطور میتونم پیگیری کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

با سلام

بیمه رانندگان مشمول کمک های یارانه ای بوده و شخص راننده صرفا نصف حق بیمه، یعنی 13.5 درصد از 27 درصد را پرداخت می کند. اما چنانچه دیرکرد در پرداخت داشته باشد، بدون کمک هزینه دولت مشمول پرداخت حق بیمه و دیرکرد آن می شود.