بیمه عمر شرکت های خصوصی بهتر است یا دولتی

report گزارش

سوال شده توسط محمد حسین نوابی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر. من میخوام بیمه عمر و سرمایه گذاری بخرم اما بین بیمه دولتی و بیمه شرکت های خصوصی گیر کردم و نمی دونم کدوم خوب هست برای انتخاب. اگه میشه راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهنام عطایی

profile
up
down

با سلام. بیمه های خصوصی و دولتی تقریبا هر دو خدمات یکسانی را ارائه می دهند و شما در واقع نباید خصوصی و یا دولتی بودن آن را ملاک قرار دهید. ملاک برای انتخاب بیمه می تواند انواع خدمات، پوشش ها، مزایا، میزان سود دهی، وضعیت شرکت، سهامداران، نسبت توانگری، میزان دسترسی شما به شعب بیمه، نوع و نحوه و مدت پرداخت خسارت، شفافیت و مشتری مداری و موارد این چنینی باشد.

همچنین شما باید ببینید که ترجیحتان کدام است برای مثال تمایل دارید به بیمارستان های خصوی مراجعه کنید یا دولتی و...