محاسبه مالیات برای مشاغلی که شرایط اخذ پروانه کسب را ندارند

report گزارش

سوال شده توسط سمیرا علی ابادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر. من برای دریافت پروانه کسب رفتم اتحادیه. کد اقتصادی رو گرفتم ولی از اونجاییکه شغل من خانگی هست و در روستا و در منزل، گفتن که شرایط دریافت پروانه کسب رو ندارم. این درحالیه که بخاطر کد اقتصادی برای من مالیات رد میشه. تکلیف من چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فراز علیزاده

profile
up
down

با سلام.

چنانچه کد اقتصادی دریافت کنید، می توانید وظایف قانونی خود از جمله دریافت پروانه کسب را انجام دهید. اما نبود پروانه کسب دلیلی بر عدم پرداخت مالیات نمی شود. ناگفته نماند که بخاطر روستایی بودن شغل شما، معافیت های قابل توجهی در نظر گرفته می شود.

بااحترام