آیا دفتر اجاره شده برای شرکت مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط سیده سپیده سبحانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر من برای شرکتم جایی را اجاره کرده ام. می خواستم ببینم این محلی که اجاره کرده ام آیا مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود؟ در ضمن صاحب اصلی این مکان خودش گواهی ارزش افزوده دارد.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرزانه خدایی

profile
up
down

با سلام و درود. خیر تنها مشمول پرداخت مالیات بر اجاره می شوید زیرا بر اساس قوانین مالیات بر ارزش افزوده به قرارداد هایی که بین موجر و مستاجر بسته می شود هیچ مالیات بر ارزش افزوده ای تعلق نمیگیرد.

با احترام.