محاسبه مالیات بر ارزش افزوده و مالیات عملکرد برای کلینیک های زیبایی چگونه است؟

report گزارش

سوال شده توسط رها اسماعیل زاده در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید آیا کلینیک های زیبایی معاف از مالیات هستن؟ یا راهی وجود داره برای معافیت؟ اگر نه ممکنه راهنمایی کنید نحوه محاسبه چطوری هست؟آیا مالیات بر ارزش افزوده هم تعلق میگیره به کلینیک های زیبایی؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پریا زند

profile
up
down

سلام سلامت باشید. مالیات بر اساس یونیت و دستگاه متفاوت هست برای کلینیک های زیبایی و بله مشمول ارزش افزوده هم میشن. برای اینکه بدونید مالیات ارزش افزوده بهتون تعلق گرفته یا نه باید چک کنید ببینسد که فراخوان شدید یا خیر. موفق باشید.