مراحل تمدید گواهی ارزش افزوده

report گزارش

سوال شده توسط حسینپور در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

میشه مراحل تمدید گواهی ارزش افزوده رو توضیح بدید؟‌ چه زمانی باید تمدید گواهی ارزش افزوده رو درخواست بدیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر جعفری

profile
up
down

باسلام.

شما باید 15 روز پیش از پایان اعتبار گواهینامه قبلی وارد سایت شوید و درخواست را ارسال کنید. سپس به صورت حضوری اصل گواهی قبلی را به اداره مربوطه ببرید تا مراحل تمدید تکمیل گردد.

به شما یک کد پیگیری داده می شود تا بتونید از روند صدور مطلع شوید. سپس برگه ای به صورت پستی به آدرس شما ارسال می شود پس باید آدرس درستی را وارد نمایید. این برگه صرفا به شخص مورد نظر تحویل داده می شود.