مراحل پلمپ دفاتر قانونی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط مجید خداپناه در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. می خواستم بدونم مراحل پلمپ دفاتر قانونی به چه صورته و برای پلمپ دفاتر قانونی باید چیکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهرام صانعی

profile
up
down

با سلام. برای پلمپ دفاتر قانونی شما باید ابتدا باید مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و سپس اقدام به دریافت دفاتر قانونی کنید. دفاتر قانونی شامل ۴ دفتر است با نام های: دفتر کل، دفتر دارایی، دفتر روزنامه، دفتر کپیه. چند سالی است که دفتر کپیه از این دفاتر حذف شده است و از بین ۳ دفتر باقی مانده تنها دفتر کل و دفتر روزنامه شامل پلمپ می شوند که به آن ها دفاتر پلمپ نیز گفته می شود.

برای اطلاع از مدارک مورد نیاز پلمپ دفاتر قانونی و همینطور مراحل انجام پلمپ می توانید به مقاله زیر مراجعه کنید:

راهنمای پلمپ دفاتر قانونی