مشکل نام کاربری و رمز عبور توی سایت مالیات حقوق

report گزارش

سوال شده توسط شعبانی زاده در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من توی سایت مالیات حقوق می خوام وارد بشم اما میگه نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است، در صورتی که من از سال 97 تا الان از یه نام کاربری و رمز عبور ثابت دارم استفاده می کنم. حتی تا همین ماه گذشته هم هیچ مشکلی نداشتم الان نمی دونم مشکل چیه. راهنماییم می کنید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رضا غفاری

profile
up
down

سلام

برای ورود به سامانه از رمز عبور و نام کاربری سامانه ی کد اقتصادی استفاده کنید و اگر دیدید هم چنان مشکل ورود دارید در همون صفحه سایت مالیات گرینه ی فراموشی رمز عبور رو بزنید، پس از اون رمز عبور جدیدتون به مدیر عامل شرکت به صورت پیام ارسال می شه.