معاملات مکسوره در صورت معاملات فصلی یعنی چه؟

report گزارش

سوال شده توسط فرانک ابراهیمی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر. میخواستم بپرسم در صورت معاملات فصلی معاملات مکسوره یعنی چی؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منصورنوشادی

profile
up
down

بر اساس ماده 104 قانون مالیات های مستقیم، کارفرمایان ملزم هستند که برای عملیات پیمانکاری، خدمات و حق الزحمه هنگام پرداخت صورت حساب، 5% آن را به عنوان مالیات کسر نمایند و به حساب سازمان امور مالیاتی واریز کنند.

فیلد مالیات مکسوره در صورت معاملات فصلی، در واقع برای ارسال ااطلاعات اصل مالیات حسب مورد در سرفصل های خرید، فروش، واردات، صادرات و اجاره در سامانه فهرست معاملات ایجاد شده است که امکان کسر از اصل مبلغ کالا یا خدمت را در صورت حساب دارد.