مقدار پرداختی بیمه در بیمارستان خصوصی

report گزارش

سوال شده توسط لیلا جهانی در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

سلام،من بیمه اختیاری پرداخت میکنم، بیمارستان خصوصی که به آن مراجعه کرده ام فقط بیمه تکمیلی قبول میکند.در صورتی که بیمه تکمیلی هزینه را ۷۰ درصد پوشش دهد و آیا بیمه تامین اجتماعی این ۳۰ درصد رو پرداخت میکند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ساجد رسولی

profile
up
down

باسلام

برای دریافت هزینه ای که پرداخت کرده اید لازم است تمامی مدارک درمانی و تمام رسید­های خود را به بیمه تحویل دهید. پس از دریافت کامل مدارک توسط بیمه، حدود سه ماه طول میکشد تا هزینه های بیمارستانی به شما بازگردد.

بااحترام