منظور از هزینه های معاف و هزینه های قابل قبول مالیاتی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط خدیجه اشکریز در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

منظور از هزینه های معاف و هزینه های قابل قبول مالیاتی چیست؟ من تفاوت این دو برام کمی نامفهومه اگر میشه واضح توضیح بدید. با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهرام صانعی

profile
up
down

با سلام و درود.

هزینه های قابل قبول مالیاتی: این هزینه ها در واقع هزینه های متعارفی هستند که بر اساس مستندات و مدارک ثبت شده اند و برای تحصیل درآمد شرکت، موسسه، فروشگاه و یا کارگاه در سال مالیاتی مربوطه، به آن نیاز هست.

هزینه های معاف از مالیات: این هزینه ها در واقع در دسته ی هزینه های قابل قبول مالیاتی قرار نمی گیرند و از مالیات معاف هستند. شما هم نباید این هزینه ها را عاملی کاهش دهنده در درآمدی که مشمول مالیات تکلیفی می شود، به حساب آورید.