مهلت ارائه گزارشات فصلی فصل زمستان 1400 چه زمانی است؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی شیروانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من میخواستم صورت معاملات فصلی فصل زمستان 1400 را ارسال کنم. میخواستم بدانم مهلت ارائه گزارشات فصلی چه زمانی است؟ در قانون معاملات فصلی مهلت آن یک ماه پس از پایان فصل ذکر شده است اما در برخی از سایت ها مهلت ارائه گزارشات فصلی یک ماه و نیم پس از پایان فصل درج شده است. اگر میشود بگویید که کدام مورد درست است. با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر هوشنگ قربانی

profile
up
down

با سلام و درود. مهلت ارسال گزارش معاملات فصلی هر یک از فصل های سال 45 روز پس از پایان آن فصل است. قانون در این خصوص چند سال است که آپدیت شده و برخی جاها و سایت ها آپدیت نکرده اند برای همین افراد دچار مشکل می شوند.

با احترام