مهلت ارسال اظهارنامه اصلاحی مالیات تا کی است؟

report گزارش

سوال شده توسط heidar abadi در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بعد از تمام شدن مهلت ارسال مالیات تا چه موقعی وقت داریم که اظهارنامه مالیات ارسال کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس فرمان آرا

profile
up
down

سلام و عرض ادب

یک روز بعد از پایان مهلت ارسال اظهارنامه اصلی تا 30 روز بعد از پایان امکان ارسال اظهارنامه اصلاحی مالیات رو دارید اما توجه کنید که با ارسال اظهارنامه اصلاحی، اظهارنامه اصلی شما که قبلا ارسال کرده اید همچان برای سازمان امور مالیاتی قابل مشاهده است و تفاوت های زیاد ممکن است که شما را درگیر ممیزی های موشکافانه کند. بپیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه کنید: اظهارنامه اصلاحی مالیات - راهنمای کامل