موارد استفاده بیمه تکمیلی چیست و در چه مکان هایی استفاده می شود این بیمه را استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط جلال فلاح در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

می خواستم بپرسم موارد استفاده بیمه تکمیلی چیست و در چه مکان هایی استفاده می شود این بیمه را استفاده کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید علی زارعی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز بیمه تکمیلی در واقع برای جبران هزینه های درمانی که بیمه عادی دیگر پوشش نمیدهد است و شما می توانید از آن در تمامی مراکز درمانی استفاده کنید. اما در نظر داشته باشید که برای استفاده از این بیمه دو راه وجود دارد:

اول: می توانید معرفی نامه دریافت کرده به مراکز درمانی که با بیمه تکمیلی شما طرف قرارداد هستند بروید و تا سقف تعهدات بیمه تکمیلی شما از شما هزینه ای دریافت نمی شود.

دوم: می توانید به مراکز درمانی که با بیمه تکمیلی شما طرف قرارداد نیستند بروید و تمام هزینه های درمان را پرداخت کنید در نهایت با ارائه تمامی مدارک مربوط به درمان به بیمه گر میتوانید مبالغی که هزینه کردید را تا سقف تعهدات بیمه گر پس بگیرید.