نحوه لغو درخواست در سایت بدون داشتن کد صورتجلسه به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی احمدیان در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام. پارسال برای افزایش سرمایه اقدام کردیم اما به علت اشتباهات درخواست رد شد. امسال که میخواستیم جهت انحلال شرکت اقدام کنیم ،ابلاغیه رفع نقص آمده که ابتدا باید صورتجلسه پارسال را تعیین تکلیف کنید. متاسفانه ما شماره پیگیری از آن صورتجلسه را  نداریم چگونه باید درخواست را از روی سایت برداریم؟

متشکر از پاسخگویی شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حامد صدر

profile
up
down

با سلام. باید در سامانه ثبت شرکت‌ها سابقه کار را سرچ کنید احتمالا درخواست را د رآنجا پیدا می‌کنید.