آیا امکانش هست که در فروردین سال 1401 دفاتر سال 1401 را پلمپ کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن احتشامی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر باشه می خواستم ببینم آیا امکانش هست که در فروردین سال 1401 دفاتر سال 1401 را پلمپ کرد؟ متاسفانه به دلیل بروز یک سری مشکلات نتوانستم درخواست پلمپ دفاتر را از سایت ثبت کنم. لطفا من را برای جلوگیری از جریمه احتمالی راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید حدیدی

profile
up
down

با سلام.شما باید حتما در موعد مقرر اقدام میکردید برای دریافت دفاتر پلمپ و زمان بسیاری را از دست داده اید؛ اما می توانید سریعا تا 15 فروردین در صورتی که دفاتر را تحویل گرفته اید اثبات کنید که تاخیر شما بخاطر سو استفاده نبوده و به این صورت از این که مشمول جریمه و رد دفاتر قانونی شوید، جلوگیری کنید.