نحوه محاسبه جریمه عدم کسر مالیات اجاره به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی منصوری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام میخوام بدونم جریمه عدم کسر مالیات اجاره که دارایی از مستاجرین می خواد چطور محاسبه می شه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیایش سادات مسعودیان

profile
up
down

جریمه عدم کسر مالیات تکلیفی طبق ماده 199 قانون مالیات مستقیم برابر با 10% مالیات متعلق و 2.5% به ازای تاخیر در پرداخت، در هر ماه خواهد بود.

و مالیاتی که مستاجرین مکلف به پرداخت آن هستند موضوع تبصره 9 ماده 53 قانون مالیات های مستقیم به روش زیر محاسبه می شود:

مبلغ کل اجاره پرداختی در طی سال × 75٪ = درآمد مشمول مالیات

برای اشخاص حقیقی:

درآمد مشمول مالیات × درصد مشخص شده در ماده 131 = مالیاتی که تعلق میگیرد

برای اشخاص حقوقی

درآمد مشمول مالیات × 25٪ = مالیاتی که تعلق میگیرد