نحوه محاسبه حقوق روز جمعه

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام میشه بفرمایید که نحوه محاسبه حقوق روز جمعه چطوری هستش؟ به چه کسایی تعلق میگیره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط افشین مبارکی

profile
up
down

سلام وقت بخیر. کسانی که 44 ساعت کارکرد در طول هفته داشته باشند، حقوق روز جمعه رو هم به صورت کامل دریافت میکنند. و کسانی که کمتر از 44ساعت کارکرد دارند حقوق روز جمعه را کمتر و به نسبت کارکردشان دریافت میکنند. مثلا اگر کسی به جای 44 ساعت 22 ساعت کارکرد هفتگی داشته باشد حقوق روز جمعه رو هم به همین تناسب به صورت نصفه دریافت میکند