نحوه محاسبه نرخ سربار

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه محمدیان در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم نحوه محاسبه نرخ سربار برای یک مجوعه خدماتی چطور محاسبه میشه ؟؟ من خودم هزینه های غیر مستقیم رو بر هزینه های مستقیم تقسیم کردم ضربدر ۱۰۰ ، درسته آیا ؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

یک لیست جامع از هزینه های تجاری غیرمستقیم شامل مواردی مانند اجاره، مالیات، آب و برق، تجهیزات اداری، تعمیر و نگهداری کارخانه و غیره تهیه کنید. اینها هزینه های سربار شما هستند. هزینه های مستقیم مربوط به تولید کالاها و خدمات، مانند نیروی کار و مواد اولیه، در هزینه های سربار لحاظ نمی شود.

نرخ سربار یا درصد سربار مبلغی است که کسب و کار شما برای ساخت یک محصول یا ارائه خدمات به مشتریان خود هزینه می کند. برای محاسبه نرخ سربار، هزینه های غیر مستقیم را بر هزینه های مستقیم تقسیم کرده و در 100 ضرب کنید. این یعنی محاسبات شما صحیح است