هدف از ایجاد انجمن های حسابداری و حسابرسی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط قاسم عالی محمودی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

با سلام. من میخواستم بدونم هدف از ایجاد انجمن های حسابداری و انجمن های حسابرسی چیه و وظایف این انجمن ها به صورت تخصصی چیه ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل قربانی

profile
up
down

با سلام دوست عزیز

هدف از تشکیل انجمن ها حسابداری و حسابرسی در واقع گسترش و ارتقای دانش حسابداری، پرورش حسابداران خبره و استادان و نیروهای متخصص و همچنین بهبود امور و شرایط آموزشی است.

اما به طور کل اهداف و وظایف انجمن های حسابداری و حسابرسی به شرح زیر است:

1.       زمینه ی مشارکت را برای همه افرادی که صلاحیت در تعیین سرنوشت حرفه حسابداری دارند فراهم کنند.

2.      برای بالا بردن سطح معلومات حسابداران و علاقمندان به این حرفه، شرایط استفاده از تجارب و مهارت های پیشرفته ی حسابداری در سطح جهانی و با توجه به اهداف ملی و قوانین جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنند.

3.     بتوانند رهنمودهایی حرفه ای برای همه اعضا و همینطور فعالان انجمن های حسابداری با توجه به قوانین کشور وضع نمایند.

4.     آیین رفتار و قوانین حرفه اب برای حرفه ی حسابدرای و نظارت بر عملکرد هر یک از اعضا تدوین نمایند.

5.     روحیه و سنت پژوهش را در زمینه های علمی و عملی حرفه حسابداری، مبتکرانه و متنوع تر کنند.

6.     امکانات و شرایط آموزشی در زمینه حسابداری برای ارتقای سطح دانش حرفه ای افراد و همین طور برگزاری دوره های آموزشی و سمینارها فراهم کنند.

7.     کمک در راستای ایجاد شغل و شرایط و امکانات کاری به طور یکسان برای همه ی اعضا.

8.     بررسی مشکلات مربوط به حرفه حسابداری در سطح کشور و تلاش برای حل آن ها و همچنین مشاوره دادن به دولت و مراجع قانون گذاری در این زمینه در صورت نیاز.

9.      فراهم آوردن زمینه ای مناسب برای حمایت از اعضا برای اجرای اصول و قوانین حرفه ای در حسابداری.

10.    فراهم کردن امکانات مناسب و مورد نیاز برای برقراری ارتباط درست و منطقی رفتاری و فنی در میان اعضا.

11.     اهتمام و تلاش به منظور نشان دادن اساسی و اصولی بودن نقش حرفه حسابداری در اقتصاد کشور.