نحوه محاسبه پایه سنوات کارگران پاره وقت به چه صورت است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

اگر شخصی یکسال در کارگاهی به طور مثال هفته ای دو روز کار کنه برای قرارداد سال آینده اش پایه سنوات بهش تعلق میگیره یعنی این یکسال سابقه میشه یا باید کامل کار کرده باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میر هادی حسینی

profile
up
down

با سلام

به کارگران پاره وقت با هرمیزان کار در طول ماه تمام حقوق و مزایای قانون کار تعلق می گیرد. برای کارگران پاره وقت مزد و مزایا با استناد به ماده ۳۹ قانون کار به نسبت کارکرد باید پرداخت شود.

سنوات و عیدی پاداش و … کارگران پاره وقت نیز به همان نسبت کارکرد پرداخت می شود.