آیا میتوان پایه سنوات پرداخت نشده را دریافت کرد؟ دستمزد فردی که از سال 80 سابقه کار دارد چقدر است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

۱-کارگری که ازسال۱۳۸۰مشغول بکارشده وپایه سنواتش راندادن میتوانددرخواست پایه سنوات سالهای گذشته رابکند؟

۲-دستمزد کسی که ازسال۱۳۸۰مشغول بکار شده چقدراست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نوشین وکیلی

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر . بله مطابق قانون کار شما باید پایه سنوات را دریافت میکردید. الان میتونید با مراجعه به اداره کار و ارائه مستنداتی که ثابت کنه شما طی اون سال ها تو اون شرکت کار میکردید از کارفرما شکایت کنید.

درمورد سوال دومتون، محاسبه میزان دستمزد استحقاقی شما به شغل شما بستگی داره و سابقه کار به تنهایی کافی نیست.