نحوه محاسبه پایه سنوات

report گزارش

سوال شده توسط شهلا رستگار در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

كارمندي كه از سال ۷۳ استخدام شده است براي محاسبه پايه سنوات بايد از جدول احتساب مزد سنوات استفاده كنم يا از جدول تجميعي ؟ فرق اين دو تا چيست

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

از بخشنامه مزد سال ۹۲ نحوه محاسبه پایه سنوات به بعد تغییر یافت. کارگرانی که قبل از سال ۹۱ طی قراردادهای کار کتبی مدت موقت مشغول به کار بوده‌اند و سنوات اتمام هر قرارداد کار تسویه شده باشد مشمول دریافت پایه سنوات از ابتدای سال ۹۱ به بعد هستند. کارگران با قرارداد کار دائم و یا مدت موقت که سنوات خود را تسویه نکرده باشند از ابتدای استخدام مشمول دریافت پایه سنوات تجمیعی هستند