چگونه فردی از همسرش جدا شده باشد می تواند از کمک عایله مندی استفاده کند ؟ چگونه فردی از همسرش جدا شده باشد می تواند از کمک عایله مندی استفاده کند ؟

report گزارش

سوال شده توسط رویا بیگدلی در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من از همسرم جدا شدم و از او دارای فرزند می باشم، سابقه پرداخت 720 روز حق بیمه هم دارم

آیا می توانم از کمک عایله مندی استفاده کنم؟

اگر شخصی هم همسرش فوت کرده باشه چطور؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمانه پورفلاح

profile
up
down

با سلام

اگر شخص بیمه باشه با رعایت مفاد ماده 86 قانون تامین اجتماعی می باشد و شرط تحت تکفل بودن فرزندان به پرداخت عایله مندی پیش بینی نشده

و زنانی که همسرشان فوت نموده با داشتن پرداخت 720 روز حق بیمه مشمول برخورداری از حق اولاد خواهند بود

با احترام