نحوه معاف شدن از مالیات برای شرکت های دانش بنیان به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط علی اصغر مانا در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام.لطفا نحوه معاف شدن از مالیات برای شرکت های دانش بنیان را بفرمایید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی مجاهد

profile
up
down

با سلام. با توجه به ماده ۳ دستورالعمل اجرايي موضوع ماده ۲۲ آيين نامه اجرايي قانون حمايت از شرکت ها و مؤسسات دانش بنيان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات مصوب ۵/ ۸/ ۸۹ مجلس شورای اسلامی مورخ ۱۶/ ۱۱/ ۹۲ ، تنها بخشی از درآمدهای شرکت که توسط  کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکتها و موسسات دانش بنیان به عنوان فعالیت دانش بنیان شرکت تایید و در سال مالی مشخص به سازمان امور مالیاتی ارسال شده باشد، از معافیت مالیاتی شرکتها و موسسات دانش بنیان معاف خواهد بود.