نرخ بیمه آرایشگران برای سال 1400 چه مقدار است؟

report گزارش

سوال شده توسط پریا بنداد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. می خواستم بدونم نرخ بیمه آرایشگران برای سال 1400 چه مقدار است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمانه گودرزی

profile
up
down

باسلام. برای این که از نرح حق بیمه آرایشگران مطلع شوید باید ب هجدول حقوق و دستمزد ارائه شده توسط سازمان تامین اجتماعی برای سال 1400 مراجعه کنید. در آن بر اساس درجه بندی سالن آرایشگاه و موقعیت مکانی آن بر اساس سشهری که در آن مستقر هستند، نرخ حق بیمه مشخص شده است و باید خودتان آن را در بیاورید.

لازم به ذکر هست که جدول حقوق و دستمزد سال 1400 روی سایت سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته است و می توانید با سرچ آن را پیدا کنید.