نرخ حق بیمه زنان سرپرست خانوار چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط مصطفی صفری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر، میخواستم بدونم که نرخ حق بیمه برای زنان سرپرست خانوار چقدر است؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

درود، نرخ حق بیمه برای زنان سرپرست خانوار به ترتیب ۱۲، ۱۴، ۱۸ درصد است

·       با پرداخت نرخ ۱۲ درصد میتوان از تعهدات بازنشستگی بیمه استفاده کرد

·       با پرداخت نرخ ۱۴ درصد میتوان از تعهدات بازنشستگی و فوت استفاده کرد

·       با پرداخت نرخ ۱۸ درصد میتوان از تعهدات بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت استفاده کرد