نرم افزار اریس چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد احمدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

میخواستم بدونم اریس طرح جامع مالیاتی چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد رضا امینی

profile
up
down

در گذشته سازمان امور مالیاتی برای هر یک از منابع مالیاتی خود (ارزش افزوده، اشخاص حقیقی، اشخاص حقوقی و...) نرم افزاری جداگانه داشت. در چند سال اخیر در طرح جامع مالیاتی تنها از یک نر افزار جامع و یکپارچه به نام اریس یا همان سنیم برای همه امور و منابع مالیاتی مورد استفاده قرار گرفت و هم اکنون در سازمان امور مالیاتی در حال اجرا و پیاده سازی است.

طرح جامع مالیاتی یک طرح مدرن است که به جای روش های قدیمی و سنتی بنا نهاده شد و تحول همه جانبه نظام مالیاتی را به دنبال داشت.