نقل و انتقال ملک تجاری شامل چه نوع مالیاتی می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط ابوالفضل مرادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام می خواستم ببینم در نقل و انتقال ملک تجاری شامل چه نوع مالیاتی می شود؟ آیا درصورتی که دو دانگ مغازه به شریکم انتقال دهم، مشمول مالیات سرقفلی می شوم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سلطانی

profile
up
down

باسلام. بله هر گونه نقل و انتقالی که در آن پول رد و بدل شود و ایجاد درآمد کند شامل مالیات می شود.

در این جا بر اساس مواد 59 تا 75 قانون مالیات های مستقیم، در زمان نقل و انتقال قطعی هر ملک (با هر نوع کاربری) مالیات نقل و انتقال به میزان ۵ درصد ارزش معاملاتی آن ملک از مالک (فروشنده) دریافت می‌شود.