هدیه ازدواج تامین اجتماعی

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام بنده از اول تیر ثبت نام خودم و همسرم جهت دریافت هدیه ازدواج رو در سامانه انجام دادم اما هنوز واریز نشده و پیگیری هم میکنم نوشته در مرحله تایید امور مالی .میخواستم بدونم چه زمانی واریز میشه؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

حداکثر دو ماه طول میکشه تا براتون واریز کنن. البته در سایت بیمه دات کام هم میتونی بپرسی تو مقاله هدیه ازدواج تامین اجتماعی، کارشناسش میدونم پاسخ میده. البته شاید پاسخ سوالتون در کامنت ها هم باشه.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جوادی

profile
up
down

با سلام.از تکمیل بودن مدارک خود مطمئن شوید چون عموما بعد از یک هفته هدیه به حساب متقاضی واریز میشود.