نحوه محاسبه بازخرید مرخصی

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید میشه راهنمایی کنید که نحوه محاسبه و بازخرید مرخصی به چه صورت هستش؟؟؟ من یک سال هست که توی یک شرکت کار میکنم اگر انتهای سال بخوام مرخصی های استفاده نشده ام رو بازخرید کنم چطور محاسبه میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

سالانه 30روز با احتساب 4روز جمعه حق استفاده از مرخصی دارید که به زبان ساده میشود 26روز به طور متناوب در طول سال میتوانید استفاده کنید .در پایان سال شما فقط 9روز میتونید ذخیره کنید و مانده بیشتر مرخصی به سال بعد منتقل نمیشود یا بر اساس حقوق پایه و مزایای به تبع شغل میتوانند به شما پرداخت کنند . هرچه کمتر بروید معمولا سوخت میشود