هزینه شرکت های معتمد برای ارسال صورتحساب سامانه مودیان چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط مهشید آشتیانی در دسته بندی سامانه مودیان

پروفایل
up
down

سلام میشه بگید اگر نرم افزار نداشته باشیم و بخوایم از طریق شرکت های معتمد صورتحساب هارو در سامانه مودیان ثبت بکنیم هزینه داره؟ طبق چه تعرفه ای هست و چقدره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی ایدنی

profile
up
down

سلام و عرض ادب. بله هزینه داره. باید با شرکت های معتمد قرارداد ببندید به صورت ماهیانه بهشون مبلغ مشخصی (این مبلغ تعرفه واحدی نداره و در هر شرکت معتمد میتونه متفاوت باشه) پرداخت کنید و یا بابت هر صورتحساب بهشون مبلغی رو پرداخت کنید. پیشنهاد میکنم که به جای این روش و استفاده از شرکت های معتمد برای ارسال صورتحساب از نرم افزارهای حسابداری ابری استفاده کنید که بسیار ساده تر و کم هزینه تر هستند.