پرداخت ارزش افزوده طلا بر عهده خریدار است؟

report گزارش

سوال شده توسط shayan moradi در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام این درسته که مبلغ ارزش افزوده طلا از خریدار دریافت بشه؟؟ من میخوام طلا بخرم و میخوام بدونم پرداخت این ارزش افزوده بر عهده منه یا جایی که طلارو میخرم ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس فرمان آرا

profile
up
down

سلام و عرض ادب

پرداخت کننده ارزش افزوده، همیشه مصرف کننده نهایی است اما فروشنده آن را دریافت میکند و به حساب سازمان امور مالیاتی پرداخت میکند (در موعد مقرر). پس در مورد طلا نیز پرداخت ارزش افزوده به عنوان خریدار بر عهده شما است. فروشنده مبلغ آن را از شما دریافت میکند و به حساب سازمان امور مالیاتی واریز میکند.

موفق باشید.