چطور شناسه ملی شرکت را به کد اقتصادی تبدیل کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی بنده وار در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام از آن جایی که در حدود یک سال است که بخشنامه ای مبنی بر اینکه کد ملی همان شناسه ملی شرکت است آمده است، احتمالا در جریان هستید که کد اقتصادی 12 رقم بوده و شناسه ملی 11 رقم و هیچ جا شناسه ملی را به عنوان کد اقتصادی قبول نمی کنند به این خاطر که یک رقم کم دارد. با این حساب ما باید چه کار کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام و درود. دوست عزیز، این موضوع به این منظور نیست که دقیقا هر جا از شما کد اقتصادی خواستند دقیقا ارقام کد اقتصادی را وارد کنید و یا بالعکس بلکه به این معنی است که هر جای هر یک از این دو را از شما خواسته باشند در صورتی که یکی از آن ها را ارائه نمایید کافی بوده و نیازی به ارائه هر دو نیست. این دو برابر با یکدیگر نیستند و تنها در مواردی که نیاز به ارائه است، ارائه یکی از آنها کافی می‌باشد.