چطور می توانم کد بیماری های خاص دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح را از دفترچه حذف کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد فارسی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

چطور می توانم کد بیماری های خاص دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح را از دفترچه حذف کنم؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد دمیرچی

profile
up
down

باسلام. معمولا پس از این که در کمیسیون پزشکی مرتبط داشتن بیماره خاص تایید شد و به رای نهایی رسید این رای در سیستم ثبت می شود و به دنبال آن کد بیماری های خاص که در دفترچه بیمه نیروهای مسلح درج می شود. بر اساس نظر شورا این کد تاریخ انقضا خواهد داشت که آن هم در سیستم ثبت می گردد.

برای حذف این کد نیاز نیست کاری بکنید چون پس از این که تاریخ انقضای آن فرا برسید این کد در سیستم سازمان باطل می شود. شما می توانید در صورت تمایل برای ثبت دوباره این کد از پزشک معالجتان تاییدیه دریافت کنید که تایید کننده ادامه بیماری قبلی که داشتید یا ادامه روند درمان آن باشد و بعد آن را به سازمان خدمات درمانی محل سکونت خود ببرید. به این صورت می توانید دوباره از کد بیماری های خاص استفاده کنید.