چطور می توان کد ملی ثبت شده در برگه متمم تشخیص مالیاتی را تغییر داد؟

report گزارش

سوال شده توسط anf.niik در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام و درود

چند روز پیش به اداره دارایی مراجعه کردم و متوجه شدم که شخصی با کد ملی بنده فاکتور ثبت کرده اند. چطور می توانم پیگیری کنم؟

با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احسان نصری

profile
up
down

سلام دوست عزیز

امکان استفاده دیگران از کدملی یکدیگر به صرف اعلام و تایید اداره داریی ممکن نیست. چرا که این کد محرمانه نبوده و برای انجام امور مختلف در دسترس دیگران قرار می گیرد. پس مورد مطرح شده بایستی با مستندات دیگری همراه باشد. برای راهنمایی بیشتر با مشاوران اداره دارایی ارتباط بگیرید.