چه زمان برگ تشخیص مالیات برای تعیین مالیات قطعی ارسال میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید امدادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. پس از این که اظهارنامه ارسال کردیم در چه ماهی برگ تشخیص مالیات برای تعیین مالیات قطعی برای ما ارسال می گردد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام. ابتدا باید مالیات ابرازی شما قبول گردد و بعد به صورت نقدی یا اقساطی مالیات خود را پرداخت خواهید کرد و بعد تا تیرماه سال آینده هم تعیین مالیات قطعی شما ممکن است طول بکشد. البته در نظر داشته باشید که تا 10 سال دیگر هم پرونده مالیاتی شما باز خواهد بود.