چه زمان یک فاکتور از شخص حقیقی به عنوان فاکتور رسمی در نطر گرفته می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط قاسم والی زاده اصل در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. میخواستم بدونم چه زمانی امکانش هست که یک فاکتور از شخص حقیقی به عنوان فاکتور رسمی و مورد قبول برای واحد ارزش افزوده، حالا چه با ثبت میزان ارزش افزوده یا بدون آن، قلمداد کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی خانچرلی

profile
up
down

باسلام. شما با در نظر گرفتن این که دریافت کد ملی و مهر فروشگا شما می توانید به فاکتور شخص حقیقی اعتبار رسمی بدهید اما به طور کلی خرید از اشخاص حقیقی مربوط به گروه 3 از قیمت مصرف کننده است.