چگونه از دانشگاه تهران به دلیل رد نکردن سابقه بیمه شکایت کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط نجمه رضایی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر من 22 سال سابقه کار دارم و 2 سالی که در دانشگاه تهران مشغول بودم ولی متاسفانه برای من سابقه رد نشده سایت دیوان عدالت اداری از دانشگاه تهران هم شکایت کردم ولی رد شد. چه اقداماتی میتونم انجام دهم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپهر صادقی

profile
up
down

سلام شما می توانید از طریق سازمان تامین اجتماعی و تشکیل قرارداد با این سازمان و اثبات ادعای اشتغال خود در دوره ی ذکر شده سازمان تامین اجتماعی را مکلف نمایید تا حق بیمه دوره اشتغال را از کارفرما اخذ نماید.