کارفرما در چه شرایطی اجازه برداشت از حقوق کارگر را دارد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام لطفا بفرمایید که تحت چه شرایطی کارفرما اجازه دارد که از حقوق کارگر برداشت کند؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر

  • مواردی که قانون به طور صریح اجازه داده باشد
  • در صورتی که کارگر قسط وام یا وام‎هایی که کارفرما به او داده را نپرداخته باشد (مبلغ اقساط باید از پیش بین کارفرما و کارگر توافق شده باشد)
  • در صورتی که اشتباهی مبلغ اضافه‎ای به کارگر پرداخت شده باشد
  •  مال الاجاره (اجاره بها) خانه سازمانی که میزان مبلغ اجاره آن از پیش به توافق هر دو طرف رسیده است
  • مبلغ هایی که کارگر متعهد بوده هنگام خرید اجناس ضروری از تعاونی همان کارگاه یا سازمان پرداخت کند