کارمندی که قصد تسویه حساب با کارفرما را دارد هنگام تسویه حساب چه مواردی را باید مطالبه کند؟

report گزارش

سوال شده توسط باقری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر من به صورت تمام وقت در یک شرکت کار میکردم و حالا قصد تسویه حساب با کارفرما را دارم. لطفا بفرمایید هنگام حسابرسی چه مواردی را باید مطالبه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و عرض ادب

هنگام پایان کار باید مواردی مثل سنوات، ذخیره مرخصی محاسبه شود مزایای دیگری مانند حق اولاد، حق مسکن، اضافه کاری ( در صورتی که انجام داده اید) باید محاسبه و پرداخت شوند.

موفق باشید.