تبدیل شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه حسینی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام می خواستم ببینم برای تبدیل شرکت با مسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص باید چه مراحلی رو طی کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فریبا کاظمی

profile
up
down

باسلام

شباهت ها و تفاوت های شرکت های سهامی خاص و با مسئولیت محدود به شرح زیر است:

 شباهت ها:

  1. ثبت هر دو شرکت، به حداقل سرمایه یک میلیون ریال نیاز دارد.
  2. در هر دو شرکت افزایش سرمایه امری اختیاری است.

تفاوت ها:

در شرکت با مسئولیت محدود :

  1. باید  تعداد شرکا حداقل دو نفر باشد.
  2.  انتخاب بازرس اصلی و علی البدل اختیاری است.
  3.  مدت مدیریت نامحدود یا بر عهده شرکاء است.
  4.  انتخاب روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی ها اختیاری است.
  5.  شرایط احراز حد نصاب مجامع عمومی مشکل تر است.
  6.  سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم نمی شود و شرکاء فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات هستند.
  7.  مدیران به صورت موظف یا غیرموظف که از بین شرکاء یا از خارج انتخاب می شوند.
  8. حق رای محدود به نسبت سرمایه خواهد بود.
  9.  تقسیم سود به نسبت سرمایه شرکاء خواهد بود.
  10. تقویم سهم الشرکه غیرنقدی توسط شرکاء صورت می پذیرد.

در شرکت سهامی خاص :

  1. سهامداران حداقل  تعداد 3 نفر
  2.  انتخاب بازرس اصلی و علی البدل اجباری است.
  3.  مدت مدیریت حداکثر دو سال است.
  4. انتخاب روزنامه کثیرالانتشار در شرکت سهامی اجباری است.
  5. شرایط احراز حد نصاب مجامع عمومی در شرکت سهامی آسان تر است.
  6. سرمایه به سهام تقسیم و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است.
  7. مدیران الزاماَ بایستی سهامدار بوده یا مقدار سهام مقرر در اساسنامه را تهیه به صندوق شرکت بسپارند.
  8.  حق رای به تعداد سهام خواهد بود.
  9. تقسیم سود به نسبت تعداد سهام تقسیم خواهد بود.
  10. تقویم آورده غیرنقدی با کارشناس رسمی دادگستری است.

مدارک مورد نیاز در شرکت سهامی خاص:

1.       دو برگ اظهارنامه

2.      دو جلد اساسنامه

3.     گواهی بانک دایر بر پرداخت 35% سرمایه تعهدی

4.     فتوکپی شناسنامه سهامداران و بازرسان

5.     صورت‌جلسات مجمع عمومی موسس و هیات مدیره

مدارک مورد نیاز برای انحلال شرکت با مسئولیت محدود:

1.        اصل صورت‌جلسه انحلال شرکت

2.      آخرین روزنامه رسمی شرکت

3.     فتوکپی شناسنامه مدیر تصفیه در صورتی که خارج از شرکاء انتخاب شده باشد.

4.     ارائه مستند دایر بر ارسال دعوتنامه چنانچه مجمع عمومی فوق العاده با حد نصاب اکثریت تشکیل شده باشد.