.کسر حق بیمه از دستمزد واقعی کارگران توسط کارفرما تکلیفی دارد یا باید بر مبنای دستمزد مقطوع تعیین شده توسط تأمین اجتماعی اقدام نماید؟

report گزارش

سوال شده توسط سحر دولتی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

آیا کسر حق بیمه از دستمزد واقعی کارگران توسط کارفرما تکلیفی دارد یا باید بر مبنای دستمزد مقطوع تعیین شده توسط تأمین اجتماعی اقدام نماید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا مطهری

profile
up
down

با سلام

دریافت کسورات بیمه ارتباطی با دستمزد واقعی دریافتی کارگران ندارد

اما اگر دستمزد کمتری به میزان دستمزد واقعی به کارگران به ویژه آن های که سال آخر قبل از بازنشستگی بسر می برند پرداخت شود لذا لازم است در این زمینه با هماهنگی هائی که صورت می گیرد ترتیبی اتخاذ شود که حق بیمه از دستمزد واقعی کارگران بیمه شده کسر گردد تا حقی از این قبیل کارگران تضییع نشود.