آدرس شورای حل اختلاف استان آذربایجان شرقی

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

درود و سلام

لطفا آدرس و شماره ی شورای حل اختلاف تبریز رو بذارید

با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید ناصر ارانی

profile
up
down

با سلام

آدرس شورای حل اختلاف بلوار ستارخان : استان آذربایجان شرقی - ترکمنچای - بلوار ستارخان - نرسیده به میدان معلم - جنب پاسگاه ترکمانچای - دادگاه عمومی بخش ترکمانچای

آدرس شورای حل اختلاف یامچی : استان آذربایجان شرقی - یامچی - خیابان امام (ره) - جنب دادگاه عمومی بخش یامچی

آدرس شورای حل اختلاف ملکان : استان آذربایجان شرقی - شهرستان ملکان - نبش خیابان 60 متری رسالت- ابتدای 60 متری - ساخنمان دادگستری

آدرس شورای حل اختلاف بستان آباد : استان آذربایجان شرقی - شهرستان بستان آباد - بلوار آزادگان - جنب دادگستری بستان آباد -شورای حل اختلاف بستان آباد

آدرس شورای حل اختلاف آبش احمد : استان آذربایجان شرقی - شهر آبش احمد- خیابان امام خمینی- روبروی پاسگاه انتظامی

آدرس شورای حل اختلاف خواجه : استان آذربایجان شرقی - بخش خواجه -خیابان امام خمینی (ره) - ساختمان دادگاه عمومی بخش خواجه

آدرس شورای حل اختلاف ایلخچی : ایلخچی - روبروی تربیت بدنی ایلخچی - ساختمان دادگاه عمومی بخش

آدرس شورای حل اختلاف تسوج : استان آذربایجان شرقی -تسوج - خیابان شهید مطهری - دادگاه عمومی بخش تسوج

آدرس شورای حل اختلاف کلیبر : استان آذربایجان شرقی - شهرستان کلیبر - خیابان فرمانداری - ساختمان دادگستری شهرستان کلیبر- طبقه همکف - مجتمع شورای حل اختلاف شهید باکری کلیبر

آدرس شورای حل اختلاف هشترود : استان آذربایجان شرقی - شهرستان هشترود - خیابان امام خمینی - روبروی بنیاد شهید - جنب کتابخانه عمومی هشترود

بااحترام