آدرس شورای حل اختلاف استان یزد

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

درود و سلام

لطفا آدرس و شماره ی شورای حل اختلاف یزد رو بذارید

با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید ناصر ارانی

profile
up
down

با سلام

آدرس شورای حل اختلاف اردکان : استان یزد - شهرستان اردکان - بلوار شهیدبهشتی - خیابان برخوردار - جنب مهمانسرای جهانگردی - زندان مرکزی اردکان - تلفن: 32221995

آدرس شورای حل اختلاف میبد : استان یزد - شهرستان میبد - بلوار بسیج - روبروی گلزار شهدای فیروزآباد

آدرس شورای حل اختلاف میبد : استان یزد - شهرستان میبد - میدان عدالت - خیابان شهید رجایی - جنب دادسرا - کوچه گلریز4

آدرس شورای حل اختلاف شهرک صنعتی جهان آباد : استان یزد - شهرستان میبد - جاده میبد به یزد - شهرک صنعتی جهان آباد - ساختمان عمران - تلفن:32374179-035

آدرس شورای حل اختلاف ندوشن : استان یزد - شهرستان میبد - ندوشن- بلوار حضرت ابوالفضل (ع) - مدرسه فاطمیه

آدرس شورای حل اختلاف یزد : یزد - انتهای خیابان امام خمینی - ساختمان زندان مرکزی یزد تلفن: 36257900

آدرس شورای حل اختلاف شاهدیه : یزد - شاهدیه - ابرندآباد - جنب پایگاه شهید محمد منتظری - کدپستی: 8943116657 - تلفن: 335214117 - 35213131

آدرس شورای حل اختلاف صفائیه : یزد - صفائیه - خیابان منتظر فرج - انجمن مدیران صنایع و معادن استان یزد

آدرس شورای حل اختلاف یزد : یزد - شرکت شهرک های صنعتی - انتهای بلوار سرو - ساختمان مرکز خدمات فناوری و کسب و کار یزد -طبفه دوم - تلفن: 6- 37273905

بااحترام