آیا استفاده از دو دفترچه جریمه دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط فروغ ریاضیان در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر مادر بنده تحت کفالت من هستند و دفترچه درمانی نیروهای مسلح دارند. ایشون مستمری بگیر تامین اجتماعی هم هستند و دفترچه بیمه تامین اجتماعی هم دارند. می خواستم ببینم آیا استفاده از دو دفترچه برای ایشان جریمه به همراه دارد و باید یکی از آن ها را باطل نماید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمزه احمدی

profile
up
down

در صورتی که مادر شما از تامین اجتماعی مستمری دریافت می کند نمی تواند تحت کفالت شما باشد. کفالت به این معنا است که شما برای ایشان تامین معشیت انجام می دهید و ایشان توان گذران زندگی خود را ندارد. بنابراین وقتی ایشان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند یعنی امکان تامین معاش خود را داشته و نمی توانند تحت کفالت شما باشند. این موضوع خلاف مقررات است و باعث باطل شدن کفالت می شود.

در ضمن این موضوع را در نظر داشته باشید که کفالت فقط شامل بیمه درمانی و دفترچه بیمه نمی شود بلکه اگر خدایی ناکرده فوت کنید، بخشی از مستمری شما به مادرتان تعلق می گیرد.