آیا امکان گرفتن بیمه تامین اجتماعی فقط برای درمان وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط فروغ ریاضیان در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام همسایه ما یه خانوم تنهاست که بالا 70 سال سن داره. می خواستم بپرسم آیا امکانش هست که برای این خانوم بیمه تامین اجتماعی گرفت اما فقط برای درمان؟ ایشون خیلی نیاز به بیمه درمانی داره. لطفا راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمزه احمدی

profile
up
down

با سلام.

خیر. در بیمه تامین اجتماعی، بیمه درمان به تنهایی تعریف نشده و شما باید بیمه سابقه و درمان دریافت نمایید. تنها در یک صورت امکان استفاده از بیمه درمانی تامین اجتماعی وجود دارد آن هم این است که این خانوم تحت پوشش بیمه فرزندان خود قرار بگیرد.