آیا استفاده از نرم افزار حسابداری تایید اعتبار برای فاکتور رسمی است؟

report گزارش

سوال شده توسط امیرعباس وطن دوست در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. ما از نرم افزار حسابداری استفاده میکنیم. میخواستم بدونم این فاکتور هایی که ما ثبت میکنیم در نرم افزار موقع بررسی دارایی و مالیات میتونه تاییدی برای اعتبار سنجی این فاکتور ها باشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا زاهد پیشه

profile
up
down

سلام سلامت باشید. بله. استفاده از نرم افزارهای حسابداری که به صورت یکپارچه سیستم های مالی رو توی نرم افزار دارند تا حد خیلی زیادی اعتبار فاکتور های شمارو تایید میکنه.